قیمت خرید آنلاین یونولیت سقفی استاندارد

دسته بندی:

یونولیت سقفی استاندارد

یونولیت سقفی استاندارد، یکی از مهم‌ترین سازه‌های مهندسین اخیر است که از آن برای سبک‌سازی ساختمان استفاده می‌کنند. معمولا یونولیت‌ها سرعت عمل و کیفیت کار را بالا برده هزینه ساخت‌وساز را به شدت کاهش می‌دهند. این یونولیت‌ها یا پلاستوفوم برای اولین بار در جنگ جهانی دوم توسط آلمانی‌ها برای ساخت پل‌های شناور ایجاد شدند. به طوری که بعد از آن به صورت گسترده در صنایع دیگری استفاده شدند. در حال حاضر یونولیت یکی از محصولات پتروشیمی و صنایع پلیمری کشور است که به صورت گسترده در ساخت ساختمان‌های بزرگ با هدف افزایش استحکام در برابر زلزله و بلاهای طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته استفاده از یونولیت سقفی استاندارد مزایای دیگری نیز دارد که شما می‌توانید آن‌ها را با مطالعه مقاله زیر متوجه شوید.

 

معرفی یونولیت سقفی استاندارد

یونولیت سقفی استاندارد نام یکی از محصولاتی است که از آن برای ساخت سقف‌های ساختمان‌ استفاده می‌کنند. آن‌ها مناسب سقف‌های دال یک طرفه که همان تیرچه‌های بلوک هستند، می‌باشند. استفاده از این روش مزایای بسیار زیادی نسبت به روش‌های مشابه خود دارد. زیرا سرعت عمل مهندسان را بالا می‌برد. هم‌چنین وزن سازه‌های را سبک کرده و هزینه کمی را جهت تولید سقف خانه می‌پردازید. معمولا یونولیت‌های سقفی استاندارد به صورت مکعب مستطیل هستند و ابعاد آن‌ها در 25*50*200 سانتی‌متر برای سقف‌های تیرچه سیمانی و ابعاد 25*66*100 سانتی‌متر برای سقف‌های فلزی یا همان کرومیت عرضه می‌شوند.

دانسیته یونولیت‌ها 12 است و معمولا به عنوان عایق‌های حرارتی و صوتی عمل می‌کنند. یونولیت‌های استاندارد در بخش زیرین خود شیارهایی متعددی دارند که گیرایی گچ کاری را بدون رابیتس کاری بالا می‌برند. یونولیت‌ها را در دو نوع روکش‌دار و بدون روکش تولید می‌کنند که نمونه روکش‌دار آن قابل رنگ‌آمیزی نیست. اما شما می‌توانید یونولیت‌های سقفی استاندارد بدون روکش را به دلخواه خود رنگ‌آمیزی کنید. هم‌چنین میزان مقاومت یونولیت‌های روکش‌دار در برابر حرارت بالا است. در حالی که نمونه‌های بدون روکش آن‌ها می‌توانند تنها چند دقیقه در برابر آتش مقاومت کنند.

یونولیت‌های سقفی را می‌توان در ایران با بهترین مواد اولیه پلی استارین انبساطی با علامت اختصاری EPS تهیه کرد که از نظر استاندارد، نوع کند سوز آن مناسب ساختمان‌سازی است. قیمت فروش یونولیت‌ها بسیار مقرون به صرفه است. به همین دلیل در کشور ما کارخانه‌های یونولیت فراوانی مانند کارخانه یونولیت تهران و کارخانه یونولیت کرج فعال هستند. این کارخانه‌ها با شرکت‌های معتبری مانند خوارزم سازه همکاری‌های نزدیک و چندجانبه‌ای دارند که شما می‌توانید محصولات جدید آن‌ها را از این شرکت بازرگانی تهیه کنید. برای این کار می‌توانید به صورت حضوری به این شرکت بازرگانی مراجعه کنید یا از طریق وب‌سایت آن، خرید آنلاین یونولیت انجام دهید.

خرید مستقیم یونولیت

مقایسه یونولیت‌های تیرچه سیمانی با یونولیت‌های سقفی لبه کرومیت

  • لبه یونولیت‌های سقفی تیرچه سیمانی 3*4 سانتی‌متر است. در حالی که لبه یونولیت‌های کرومیت 1*3 سانتی‌متر می‌باشد.
  • یونولیت‌های سقفی استاندارد تیرچه، به دلیل عرض کم استحکام بیشتری دارند. در حالی که در یونولیت‌های کرومیت، آهن کمتری مصرف می‌شوند.
  • معمولا وزن سقف‌هایی که از یونولیت تیرچه‌ای در آن استفاده شده است، وزن بیشتر می‌باشد. اما هزینه تمام شده آن‌ها نسبت به یونولیت‌های کرومیت ارزان‌تر است.
  • سرعت عمل کار در یونولیت‌های تیرچه سیمانی بسیار کمتر از یونولیت فلزی است.
  • از یونولیت‌های سقفی تیرچه سیمانی می‌توان برای تمام ساختمان‌ها و سازه‌ها استفاده کرد. در حالی که از یونولیت‌های کرومیت در ساختمان‌هایی استفاده می‌کنند که اسکلت کلی آن‌ها نیز فلزی است.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره یونولیت نسوز وارد شوید.

 

مشخصات یونولیت‌های سقفی استاندارد

معمولا یونولیت‌ها در برابر آتش‌سوزی مقاوم هستند. آن‌ها را با توجه به نیاز بازار و در ضخامت‌ها و دانسیته‌های مختلف تولید می‌کنند. از این ورق‌های یونولیت علاوه بر ایجاد سقف می‌توان برای عایق‌بندی دیوارها، کف ساختمان، قالب‌بندی فونداسیون، در برخی قسمت‌های ستون و پوترهای اسکلت بتنی استفاده ‌کرد. با توجه به این که دانسیته کلی یونولیت‌های متفاوت است. اما به طور معمول آن‌ها را در وزن حدود 7 الی 8 کیلوگرم در هر متر مکعب تولید می‌کنند. اما برخی از تولیدکنندگان یونولیت سقفی، دانسیته آن را 10 معرفی می‌کنند تا بتوانند مشتری بیشتری را جلب کنند. در این صورت نباید وزن تیرچه‌های شما نباید کمتر از 2 کیلوگرم در هر متر باشد. لذا می‌توانید تصور کنید که چقدر آن‌ها سبک هستند و منجر به کاهش وزن ساختمان می‌شوند. استفاده از این محصولات نسبت به نمونه‌های مشابه آن مانند بلوک‌های سفالی مزایا بسیار زیادی دارد. به همین دلیل امروزه استفاده از آن بسیار فراگیر شده است.

نحوه نصب یونولیت‌های سقفی بسیار آسان است. به طوری که در کمترین زمان ممکن می‌توانید حدود چند متر از سقف ساختمان را ایجاد کنید. در این روش نیاز به تیرچه به شدت کاهش می‌یابد. زیرا یونولیت سقفی با عرض 50 سانتی‌متری تولید می‌شوند. در حالی که عرض بلوک و سفال‌های سقفی خیلی کمتر از آن است. لذا استفاده از یونولیت‌ها منجر به کاهش هزینه اقتصادی می‌شود.

خوب است بدانید که یکی از مشخصات یونولیت‌های سقفی قابل شستشو بودن آن‌ها است. بدین طریق شما می‌توانید به هنگام بتن‌ریزی به راحتی آن‌ها را شستشو دهید. اما باید به یاد داشته باشید که یونولیت سقفی استاندارد باید تاییدیه مرکز ساختمان و مسکن و مهر استاندارد را داشته باشند

 

برای کسب اطلاعات درباره قیمت کارخانه یونولیت وارد شوید.

 

کاربرد بلوک‌های پلاستوفوم

برخی از کاربردهای بلوک‌های پلاستوفوم به صورت زیر هستند:

·       در ساختمان‌سازی به جای بلوک‌های سیمانی و سفالی به عنوان سقف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

·       از ورق‌های یونولیت در ابعاد 200*100 سانتی‌متری با ضخامت‌های مختلف برای زمینه تابلوهای مختلف استفاده می‌کنند.

·       در ساخت انواع وسایل تزیینی برای کودکان و دکور خانه بهره می‌برند.

·       از آن‌ها برای ساخت انواع بازی‌ها، سرگرمی‌ها، ساخت ماکت، تهیه تابلوهای تبلیغاتی و تزئینی و به عنوان فوم ریخته‌گری و فوم گُل‌سازی به کار می‌برند.

 

رایج‌ترین اندازه‌های یونولیت سقفی در کشور

معمولا در کشور ما یونولیت‌ها با توجه به نیاز مشتریان در اندازه‌های مختلفی تولید می‌شوند. در زیر به رایج‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

  • یونولیت تیرچه فندوله یا بتنی: طول 2 متر، عرض 50 سانتیمتر و ارتفاع 20 یا 25 سانتیمتر
  • یونولیت تیرچه کرومیت یا فلزی: طول 1 یا 2 متر، عرض 65 و ارتفاع 20 یا 25 سانتیمتر
  • یونولیت تیرچه پیش تنیده: طول 2 متر، عرض 50 و ارتفاع 15
  • یونولیت حفره‌دار: طول 110 سانتی متر، عرض 50 و ارتفاع 25
  • یونولیت حفره‌دار: این یونولیت‌ها در طول خود سوراخ‌هایی دارند که منجر به ایجاد خاصیت آکوستیک بالایی در برابر صوت و عایق سرما و گرما می‌شود.

نصب یونولیت‌های سقفی به بهترین روش ممکن

نصب یونولیت‌ها سقفی کار بسیار آسانی است. به طوری که شما برای این کار نیاز به دانش و تخصص خاصی ندارید. برای نصب یونولیت‌ها معمولا رنگ، درزگیر و چسب یونولیت لازم است. به طوری که شما در آن یونولیت‌ها را در کنار هم در میان تیرچه‌ها قرار می‌دهید. بعد برای چسباندن یونولیت‌ها به هم از چسب یونولیت استفاده می‌کنید. سپس آن‌ها را کاملا به هم می‌فشارید. در نهایت نیز با چسباندن تخته‌های سقفی، کار بتن‌ریزی را انجام می‌دهید. اما باید توجه کنید که تمام درزها و قسمت‌های سقف را به خوبی فشرده باشید. در غیر این صورت کیفیت کار شما خوب نخواهد بود. البته بهتر است در مورد نصب یونولیت‌های سقفی استاندارد با فروشندگان آن نیز صحبت کنید تا اصول نصب آن‌ها را به طور کامل یاد بگیرید. فروشندگان خوارزم سازه نیز در این خصوص می‌توانند به شما کمک کنند.

 

قیمت فروش کارخانه یونولیت تهران

خوب است بدانید که به دلیل مزایا زیاد استفاده از یونولیت‌های سقفی کاربرد آن‌ها در انبوه‌سازان ساختمان و مهندسان عمران زیاد شده است. به همین دلیل تولیدکنندگان زیادی در کشور ما وجود دارند. در تهران نیز کارخانه یونولیت وجود دارد که شما می‌توانید محصولات آن‌ها را به ارزان‌ترین قیمت خریداری کنید. کارخانه یونولیت تهران می‌تواند در ابعاد و اندازه‌های مختلفی محصولات خود را تولید و با بررسی کیفیت و استحکام آن‌ها وارد بازار کند.

با توجه به این که تهران یک شهر بحران‌خیز است. به همین دلیل در آن، انواع یونولیت‌های سقفی نسوز تولید می‌کنند که شما می‌توانید آن‌ها را به صورت عمده و جزئی خریداری کنید. مسلما قیمت عمده یونولیت سقفی با قیمت جزئی آن یکسان نخواهد بود. هر چه میزان سفارش شما بیشتر باشد، در این صورت تخفیف بیشتری را خواهید گرفت. لذا شما برای این کار می‌توانید با نمایندگی فروش خوارزم سازه صحبت تا یونولیت‌های سقفی شما را در ابعاد دلخواه تولید کنند.

هم‌چنین خوب است بدانید که کارخانه یونولیت تهران قادر است تمام محصولات خود را به ارزان‌ترین قیمت به سراسر کشور ارسال کند. لذا شما جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت روز فروش کارخانه یونولیت تهران می‌توانید به بخش مصالح ساختمانی خوارزم سازه مراجعه کنید. البته این شرکت علاوه بر یونولیت‌های تهران می‌تواند محصولات کارخانه یونولیت کرج را نیز برای شما فراهم کند. تنها کافی است با این مجموعه ارتباط برقرار کنید تا در کمترین زمان اطلاعات کافی به شما بدهند.

 

خرید یونولیت سقفی

خرید آنلاین یونولیت سقفی در خوارزم سازه

یکی از مهم‌ترین اهداف سایت خوارزم سازه ارائه خدمات همیشگی به مشتریان است. به هم دلیل سایت خوارزم سازه در 24 ساعت شبانه‌روز آماده پاسخگویی به سوالات مشتریان می‌باشد. خرید آنلاین یونولیت سقفی در خوارزم سازه یکی از این امتیازها است که شما در آن می‌توانید به بخش مصالح ساختمانی آن مراجعه کنید. در آن جا لیست قیمت یونولیت سقفی استاندارد را پیدا کرده و در آن با مشاهده ابعاد و اندازه آن به تعداد دلخواه سفارش دهید.

البته شما می‌توانید سایر محصولات مورد نیاز برای ساخت سقف یعنی تیرچه سیمانی یا کرومیت را نیز در این شرکت بازرگانی به صورت آنلاین سفارش دهید. برای مشاهده آن‌ها تنها کافی است به بخش خدمات ساختمانی خوارزم سازه مراجعه کرده و همه آن‌ها را به صورت آنلاین سفارش دهید. باید به یاد داشته باشید که به هنگام خرید آنلاین یونولیت سقفی ظاهر آن‌ها سالم و یکپارچه باشد. بین دانه‌های پلی استایرن آن فاصله نباشد. به نام حک شده روی یونولیت دقت کنید و بدانید که محصول کدام کارخانه است. هم‌چنین باید دقت کنید که در یونولیت شما نام و نشان استاندارد داشته باشد. معمولا تولیدکنندگان برای افزایش اعتبار فروش کالاهای خود آن‌ها به گونه‌ای تثبیت می‌کنند که امکان سو استفاده توسط افراد مختلف وجود ندارد.

به این پست امتیاز دهید

دیدگاه ها

اشتراک در
اطلاع از

2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

سلام تفاوت بین یونولیت سقفی استاندارد و سایر فوم ها تو چیه؟

برای استفاده فوم در دیوار هم شما استاندارد رو پیشنهاد میکنید؟

مطالب مرتبط

مشاوره و تماس تلفنی
مشاوره و تماس تلفنی

برای مشاوره و استعلام قیمت جهت تخفیف ها از طریق لینک زیر با ما در ارتباط باشید

تماس با کارشناس
لیست قیمت
ارسال لیست اقلام

برای مشاوره و استعلام قیمت جهت تخفیف ها از طریق لینک زیر با ما در ارتباط باشید

ارسال لیست در واتس آپ
f

مزیتهای ما برای مشتریان

  • قیمت بهتر و مطمئن اطمینان شما افتخار ماست

  • ارسال به موقع سریعتر و ارزانتر

  • خرید مستقیم از کارخانه تضمین کیفیت متریال

  • تنوع محصول و برند هر آنچه شما میخواهید

مزیتهای ما برای تامین کنندگان

  • عرضه مستقیم به مصرف کننده

  • دیده شدن کنار رقبا باما بهتر دیده شوید

  • امکان سفارش 24 ساعته هر زمان که شما میخواهید

  • بازاریابی و ثبت نام تولید محتوای رایگان

تماس با کارشناس