داشتن راهنما محاسبه تعداد یونولیت سقف بسیار اهمیت دارد. محاسبه تعداد یونولیتی سقفی یکی از مهمترین بخشهایی است که مهندسان ساختمان باید قبل از خرید یونولیت باید آن را به دست بیاورند. به طوری که نتیجه اشتباه میتواند دردسرهایی برای نصابان یونولیت سقفی درست کند؛ زیرا حتی نیممتر یونولیت کم باشد، آنگاه نمیتوان سقف را بتنریزی کرد.
لذا باید در ابتدا نیم متر باقی مانده را پر و سپس کار بتنریزی سقف را شروع کرد. حال ممکن است برای عده زیادی سؤال پیش بیاید که چگونه میتوان تعداد یونولیتهای لازم را محاسبه کرد؟ راهنما محاسبه تعداد یونولیت سقف کدام است؟ اگر در محاسبات خود دچار اشتباه شویم چیکار باید کرد؟ چگونه به هنگام خرید یونولیت سقفی تعداد آنها را مشخص کنیم؟ برای دریافت پاسخ این سؤالات و سؤالات مشابه بهتر است با همکاران ما در بخش فروش خوارزم سازه از طریق شماره 09123985197 تماس بگیرید تا شما را به بهترین شکل راهنمایی کنند.
معرفی بلوکهای یونولیت سقفی
یونولیت، در حال حاضر به عنوان یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی به شمار میآید. از آنها برای پر کردن فاصله بین تیرچههای سیمانی یا فلزی استفاده میکنند. به طوری که استحکام ساختمان را در برابر زلزله و بلاهای طبیعی افزایش میدهند. آنها گزینه خوبی برای بلوکهای سفالی میباشند؛ زیرا وزن ساختمان را به شدت کاهش میدهند و سرعت عمل را بالا میبرند. همچنین استفاده از آنها برای عایقبندی ساختمان مناسب است و هزینه ساختوساز را به شدت کاهش میدهند. آنها نسبت به بلوکهای سفالی بسیار ارزان قیمت هستند. معمولاً از یونولیتها علاوه بر سقف برای عایقبندی کف ساختمان، قالببندی فونداسیون و بعضی قسمتهای ستون و پوترهای اسکلت بتنی و بلوک سقفی نیز به عنوان پرکننده مابین تیرچههای سقف استفاده میکنند.
با توجه به این که در سالهای اخیر از یونولیتهای سقفی استفادههای زیادی در ساختمانسازی میکنند. مسئله استانداردسازی آنها نیز بسیار مهم است؛ زیرا علاوه بر ارتقا کیفیت ساختمان میتواند در ایمنی کارگران به هنگام کار و سبکسازی ساختمان نقش موثری داشته باشد. به همین دلیل تولیدکنندگان یونولیت سقفی قوانینی را برای تولید یونولیت سقفی استاندارد در نظر گرفتند که به آن استاندارد 11108 میگویند. این استاندارد برای یونولیتهای سقفی و تمام محصولات مرتبط با آن تدوین شده است. لذا تمام تولیدکنندگان یونولیت سقفی ملزم به رعایت آن هستند. در حال حاضر با توجه به معیارهای ذکر شده یونولیتهای سقفی به شکل مکعب مستطیل با ابعاد 200*50*25 سانتیمتری تولید میشوند. وجود شیارهایی در زیر یونولیتها باعث شده تا گیرایی گچ کاری بدون نیاز به رابیتس کاری بالا برود.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره یونولیت نسوز وارد لینک شوید.
تولید بلوکهای یونولیت در اندازههای دلخواه مشتری
در ابتدا قصد داریم برای شما نحوه تولید یونولیتهای سقفی را توضیح دهیم. این مصالح ساختمانی از یک پلیمر مصنوعی به نام پلی استایرن تهیه میشوند. پلی استایرنها شبیه دانههای شکر هستند و از پتروشیمیها وارد بازار میشوند. آنها را در دستگاههایی به نام اکسپندر قرار میگیرند و بخار حجیم شده را به آنها تزریق میکنند. سپس توسط پروانههای همزن در داخل دستگاه حجیم میشوند. به طوری که 50 برابر حجم اولیه خود بزرگ شوند. عامل اصلی حجیم کردن پلی استایرنها، شنتان و دیاکسید کربن میباشند. در این روش پلی استایرن را با میلیونها مولکول هوا پر میکنند تا 90 درصد آنها را هوا و 10 درصد دیگر را مواد اولیه تشکیل دهند.
در مرحله بعدی مواد پخته شده را سرد کرده و برای قالبگیری وارد مرحله جدید میکنند. در این مرحله دوباره توسط بخار آب به بلوک یا قالب مادر تبدیل میشوند. حالا این بلوکها را طبق سفارش مشتری در ابعاد و اندازههای مختلفی با سیمهای المنت برقی و یا دستگاه CNC برش میزنند.
برای مشاهده لیست قیمت یونولیت ۲۰ سانتی با ما در خوارزم سازه همراه باشید.
تفاوت یونولیت سقفی نسوز با یونولیت قابل اشتغال
خوب است بدانید که در حال حاضر پلی استایرنها در دو نوع اشتغالزا و غیرقابل اشتغال در بازار عرضه میشوند. به طوری که نمونه غیرقابل اشتغال آن را در ساختمانسازی و ساخت پروژههای عمرانی استفاده میکنند. معمولاً به این نوع پلی استایرنها کند سوز میگویند و در بازار به عنوان یونولیت سقفی نسوز عرضه میشوند. استفاده از آنها به دلیل عایق بودن در برابر حرارت دیرتر میسوزند و برای همین به آنها یونولیت سقفی نسوز میگویند. خوب است بدانید که یونولیتها میتوانند ساختمان شما را تا 70 درصد عایقبندی کنند؛ بنابراین در اتلاف انرژی ساختمان نقش موثری دارند. این قابلیت یونولیت سقفی نسوز باعث شد تا برخی از فروشندگان سودجو از آن سود استفاده کرده و یونولیتهای غیراستاندارد خود را با نام یونولیت سقفی نسوز وارد بازار کنند.
لذا شما برای این که در دام چنین افرادی نیافتید، بهتر است محصولات خود را از شرکتهای بزرگی مانند خوارزم سازه تهیه کنید. برای این کار میتوانید به بخش خدمات ساختمانی خوارزم سازه مراجعه کنید و در آن علاوه بر یونولیت سقفی نسوز مصالح ساختمانی دیگری را نیز جهت اجرای حرفهای و مدرن ساختمان خود از طریق تماس با شماره 09123985197 سفارش دهید.
رایجترین یونولیتهای سقفی موجود در بازار
معمولاً تولیدکنندگان یونولیت سقفی آنها را براساس نیاز مشتری در ابعاد و اندازههای مختلفی برش میزنند. لذا اگر شما اندازه خاصی مدنظرتان باشد میتوانید آنها را به تولیدکنندگان یونولیت سقفی ارائه دهید. ولی در حال حاضر رایجترین نوع یونولیت سقفی با ابعاد زیر در بازار وجود دارند.
- یونولیت تیرچه فندوله یا بتنی: با طول 2 متر، عرض 50 سانتیمتر و ارتفاع 20 و 25 سانتیمتر
- یونولیت تیرچه کرومیت یا فلزی: این یونولیتها دارای طول 1 یا 2 متر، عرض 65 و ارتفاع 20 و 25 سانتیمتری عرضه میشوند.
- یونولیت تیرچه پیشتنیده: در بازار این یونولیتها معمولاً با طول 2 متر؛ عرض 50 و ارتفاع 15 سانتیمتر عرضه میکنند.
- یونولیت حفرهدار: با طول 110 سانتیمتر، عرض 50 و ارتفاع 25 سانتیمتر در بازار وجود دارند. معمولاً این نوع یونولیتها به دلیل داشتن سوراخهایی خاصیت آکوستیک بیشتری در برابر صوت و حرارت دارند.
حال شما با توجه به دست آوردن اطلاعاتی در مورد رایجترین یونولیتهای سقفی در بازار میتوانید هر کدام از آنها را برای خود سفارش دهید. برای تهیه آنها میتوانید با نمایندگان فروش سایت خوارزم سازه در ارتباط باشید. آنها میتوانند هر کدام از یونولیتهای سقفی مدنظر شما را با بهترین کیفیت برای شما فراهم کنند. تنها برای این کار لازم است به بخش مصالح ساختمانی خوارزم سازه مراجعه کنید و با آنها در تماس باشید تا ارزانترین قیمت فروش یونولیت سقفی را در اختیارتان قرار دهند. خوب است بدانید که با توجه به این که اندازه آنها متفاوت میباشد محاسبه تعداد یونولیت سقف آنها نیز فرق دارد. لذا شما برای این کار بهتر است از کارشناسان فروش کمک بگیرید.
آشنایی با راهنما محاسبه تعداد یونولیت سقف
شاید برای عده زیادی سؤال پیش آمده باشد که راهنما محاسبه تعداد یونولیت سقف کدام است؟ چگونه میتوان فهمید برای هر متر مربع چقدر یونولیت نیاز داریم؟ برای جواب این سؤال بالا باید افزود برای هر متر مربع سقف حدود 0.68 یونولیت نیاز داریم؛ مثلاً برای سقفی با 200 متر مربع حدود 136 عدد یونولیت لازم است. در این محاسبات اندازه یونولیتها حدود 50*200 سانتیمتر محاسبه شده است که شما باید آنها را تهیه کنید.
حال اگر ابعاد فوم شما متفاوت باشد، در این صورت میتوانید از فروشندگان یونولیت سقفی بخواهید که تعداد یونولیتهای مورد نیاز شما را بررسی کنند؛ زیرا برخی از آنها قادر هستند تنها با دانستن متراژ سقف شما تعداد یونولیتهای مورد نیاز شما را مشخص کنند. البته باید در نظر بگیرید که ابعاد تیرچهها نیز متفاوت هستند. به طوری که برخی از تیرچههای سیمانی ابعاد بزرگتری دارند. لذا آنها تأثیر بالایی در تعداد یونولیتهای دارند؛ بنابراین باید ابعاد تیرچه شما نیز از قبل مشخص باشند تا تعداد کلی یونولیتها را تعیین کنند؛ اما به صورت کلی در حال حاضر برای هر متر مربع سقف حدود 0.68 فوم سقفی مورد نیاز است. حال میتوان دریافت که راهنما محاسبه تعداد یونولیت سقف در حالا مختلف متفاوت است.
کارشناسان سایت خوارزم سازه نیز میتوانند در این خصوص به شما کمک کنند. برای این کار میتوانید نوع تیرچه فلزی یا سیمانی که میخواهید برای سقف خود استفاده کنید و نوع یونولیتهای دلخواه خود را به آنها بگویید. سپس با اعلام متراژ سقف خانه، از آنها بخواهید که تعداد یونولیتهای مورد نیاز شما را تعیین کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره یونولیت فشرده وارد لینک شوید.
نکات مهم به هنگام خرید یونولیت سقفی
خرید یونولیت سقفی یکی از مهمترین بخشهای بعد از تعیین تعداد فومهای سقفی میباشد. به طوری که در مراحل قبلی تعداد یونولیتهای مورد نیاز از اهمیت بالایی برخوردار بود تا در آن متوجه شوید چه تعداد فوم سقفی نیاز دارید. در قسمت خرید یونولیت سقفی نیز هم باید به چند نکات مهم اهمیت دهید.
- هرچه یونولیتهای سقفی شما عریضتر باشند، در این صورت باید از استحکام بالایی برخوردار باشند تا به هنگام بتنریزی شکسته نشوند.
- یونولیتهای شما باید دارای مهر تأییدیه مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن باشند. به طوری که وجود نشان استاندارد در همه آنها لازم و ضروری است.
- برای مصارف ساختمانی خود بهتر است از یونولیتهای کندسوز استفاده کنید؛ زیرا مقاومت آنها در برابر حرارت، بالا است.
- به هنگام خرید یونولیت سقفی دقت کنید که آنها دارای بافت یکدست باشند. به طوری که بین ذرات آنها فاصله نباشد و از مواد اولیه نامرغوب و تاریخ گذشته استفاده نشده باشد. زیرا برخی از تولیدکنندگان از یونولیتهای بستهبندی لوازم الکترونیکی برای تولید یونولیتهای سقفی استفاده میکنند. به طوری که اگر شما از آنها استفاده کنید به هنگام بتنریزی به راحتی میشکنند.
خلاصه مطالب
داشتن راهنما محاسبه تعداد یونولیت سقف بسیار اهمیت دارد. یکی از ضروریترین بخشهای کار مهندسان هنگام اجرای عملیات ساختمانی، محاسبه تعداد یونولیت سقفی میباشد و اگر این محاسبه به طور صحیح صورت نگیرد، در مراحل بعد با مشکل مواجه خواهند شد، چراکه اگر حتی نیم متر یونولیت سقفی در ساختمان کم باشد، دیگر نمیتوان سقف را بتنریزی کرد. در این مطلب راهنما محاسبه تعداد یونولیت سقف را در اختیار شما عزیزان قرار دادیم.
شرکت خوارزم سازه نیز به عنوان یکی از شرکتهای فعال در زمینه اجرای حرفهای ساختمانها با استفاده از مصالح ساختمانی مدرن دنیا میتوانند در این زمینه شما را یاری کنند. لذا شما جهت خرید انواع یونولیت سقفی در این شرکت بازرگانی میتوانید به بخش مصالح ساختمانی آن مراجعه کنید، سپس با مشاهده لیست محصولات آنها یک یا چند مورد از یونولیتها را به میل خود درخواست دهید و در صورت نیاز با شماره 09123985197 تماس بگیرید تا همکاران ما شما را در مراحل ثبت سفارش راهنمایی کنند.
برای دانلود پی دی اف مقاله کلیک کنید.