بازسازی ساختمان اداری یا تخریب، کدام را انتخاب میکنید؟ همانطور که میدانید، تخریب ساختمان اداری هم هزینه بیشتری را برای شما به همراه دارد و هم زمان بسیار زیادی را خرج خواهد کرد.
این اتفاق سبب میشود که در کار اداری آن شرکت اختلالاتی ایجاد شده و تا زمان تکمیل عملیات بازسازی و ساخت وقفه در کار شرکت رخ دهد. لازم به ذکر است که اگر برای بازسازی واحد تجاری بودجه و هزینه کافی ندارید، بهتر است تا در ابتدا به قسمتهای مهمی که در اولویت بازسازی قرار دارند برسید. در این مقاله از خوارزم سازه قرار است تا به طور کامل به این موضوع و نکات مربوط به آن بپردازیم و نمونه بازسازی دفتر کار و واحد اداری را مشاهده نمایید.
بازسازی ساختمان اداری چیست؟
🔶در مقدمه این مقاله خواندید که بازسازی ساختمان اداری از لحاظ صرفهجویی در هزینه و زمان، بسیار بهتر از مقوله تخریب است. اما در این مقطع سوالی که برای بیشتر افراد پیش میآید مربوط به مساله هزینه بازسازی ساختمان اداری و نکات مربوط به آن میشود. به هر حال در جایی که افراد زمان زیادی را در روز قرار است بگذرانند، باید هر لحاظ راحت و باکیفیت باشد. نکته دیگری ک اهمیت دارد، این است که اگر دکوراسیون یک ساختمان اداری قوی و اصطلاحاً لاکچری باشد، علاوه بر افرادی که در آن محیط کار میکنند، مشتریان و افرادی که به آن جا مراجعه میکنند نیز از دیدن آن محیط لذت برده و مجذوب خواهند شد.
🔶 بازسازی واحد تجاری به طور کلی به دلایل مختلفی انجام میشود. در ادامه به چند مورد از مهمترین دلایل آن میپردازیم:
✔ برای بالا بردن مقاومت ساختمان
✔ به دلیل فرسودگی ساختمان
✔ برای ایجاد دکوراسیون جذابتر
✔ برای ایجاد تغییرات نوین در معماری داخلی
عواملی که باعث بازسازی دفتر کار می شود
بازسازی ساختمان یکی از موارد حیاتی است که نیازمند به توجه ویژه است. عوامل مختلفی میتوانند باعث ایجاد نیاز به بازسازی ساختمان شوند. این عوامل شامل عدم تاسیسات مطلوب یا فرسوده، نورپردازی نامناسب و مغایرت اهداف شرکت یا اداره با معماری و طراحی ساختمان میشود.
همچنین، عدم طراحی اصولی ساختمان و نیاز به طبقهبندی و مرتبسازی فضای اتاقها نیز میتواند نیاز به بازسازی را الزامی کند. در صورت تمایل به تبدیل فضای سنتی و فرسوده به فضای مدرن و شیک، بازسازی ممکن است لازم باشد.
خوارزم سازه می تواند شما را در زمینه امر بازسازی ساختمان اداری راهنمایی مرده و با با بهترین متریال و مناسب ترین قیمت این کار را برای شما عزیزان انجام دهد.
جهت اطلاع از بازسازی کف ساختمان کلیک نمایید.
بازسازی ساختمان اداری را باید از کجا شروع کرد؟
🔷 یکی از مسائلی که صاحبان کسب و کار برای بازسازی فضای کاری خود باید به آن توجه کنند، این است که عملیات بازسازی را باید از کدام قسمت آغاز کرد. اولین مرحلهای که باید انجام شود، فهمیدن این نکته است که آیا آن ساختمان و محیط امکان بازسازی را از لحاظ اصول مهندسی دارد یا خیر.
🔷 از مراحل بعدی که کارفرما باید برای بازسازی ساختمان اداری به آنها توجه کند، میتوان به موارد مهمی از جمله نورپردازیهای خاص و متفاوت، سیم کشی و ایجاد لوله کشیهای جدید و مدرن در ساختمان اشاره کرد. همچنین آن دسته از افرادی که قصد بازسازی واحد تجاری را دارند، میتوانند در مراحل آخر نسبت به خرید مبلمان جدید و نو کردن وسایل ساختمان اقدامات لازم را انجام دهند.
هزینه بازسازی دفتر کار
بازسازی واحد اداری بر اساس نیازهای کارفرما هزینههای متفاوتی را دارا است. هزینه بازسازی دفتر کار و ساختمان اداری در همه مواقع به موارد مختلفی از جمله حجم بازسازی فضا، نوع متریالی که در عملیات بازسازی به کار میرود، دستمزد افراد و مواردی از این قبیل بستگی دارد. لازم به ذکر است که بازسازی واحد اداری اگر محدود به تغییرات جزئی در دکوراسیون داخلی آن باشد، طبیعتاً نسبت به بازسازی سازهای سازمان اداری هزینه کمتری را خواهد داشت.
عواملی مانند سازه ابتدایی ساختمان، متریال مورد استفاده در بخشهای ساختمان، دستمزد کارگران و غیره در تغییرات و تعیین هزینه بازسازی دفتر کار تاثیرگذار است. به عنوان مثال هزینه بازسازی ساختمان اداری با متراژ ۵۰ متر، در حدود ۹۰ میلیون تومان که این هزینه برای متراژ بالای ۱۴۰ متری، به رقم ۵۱۰ میلیون تومان میرسد.
جهت اطلاع از هزینه بازسازی دفتر کار با کارشناسان خوارزم سازه در ارتباط باشید.
راهکارهای کاهش هزینه بازسازی ساختمان اداری
🔶 با توجه به هزینه بالای بازسازی واحد اداری برای برخی افراد، لازم است تا در این بخش از مقاله به راهکارهای کاهش هزینه بازسازی ساختمان اداری بپردازیم. به طور کلی کارفرما میتواند برای اینکه مجبور نباشد هزینه زیادی را بابت بازسازی واحد اداری پرداخت کند، میتواند قسمتهای غیرحضوری را از مراحل بازسازی واحد اداری خود حذف کند. کارفرما بهتر است قبل از شروع بازسازی، نقشه تعمیرات ساختمان اداری را تهیه کرده و از هزینههای آن اطمینان حاصل کند. اگر پس از بررسی متوجه شد که توان پرداخت همه هزینههای لازم برای بازسازی را ندارد، میتواند قسمتهای غیرضروری را حذف کند.
🔶 به عنوان مثال اگر کارکنان یک شرکت فقط در طول روز در آن ساختمان فعالیت میکنند، کارفرما میتواند در بازسازی واحد تجاری خود میزان نورهای مصنوعی را کاهش دهد.
مراحل بازسازی واحد اداری
برای بازسازی ساختمان اداری لازم است تا در مرحله اول همه فضاهایی که کارفرما در نظر دارد را تقسیمبندی کنیم. برای این کار لازم است تا از کارفرما پرسیده شود که به طور کلی به چند فضا در ساختمان خود نیاز داشته و در هرکدام از این فضاها چند نفر قرار است فعالیت کنند.
در مرحله بعدی باید به این نکته توجه کرد که نور ورودی ساختمان از کدام سمت بوده و به همین سبب نورپردازی درون محیط باید به چه صورت انجام شود. همچنین پس از آن باید برای چیدمان مبلمان و وسایل کار و مورد نیاز ساختمان برآورد هزینه کرده و به طور دقیق آن را بررسی کرد.
لازم به ذکر است که در برخی از ساختمانهای اداری نیاز به استفاده از پارتیشن در آن حس میشود. به همین دلیل نیاز است تا در این اوقات به نحوه نصب و جایگاه آنها نیز فکر کرده و برای آن اقدامات لازم را انجام داد.
چنانچه قصد بازسازی کابینت قدیمی با بهترین قیمت را دارید، بر روی لینک کلیک کنید.
نقش رنگها در بازسازی ساختمان اداری
❇️ استفاده از رنگ سازمانی: در انتخاب رنگ باید حتما از رنگ سازمانی در فضا استفاده نمایید. انتخاب رنگ صحیح میتواند بر روح و روان کارکنان تاثیر مثبتی داشته و باعث شادابی و نشاط آنها گردد.
❇️ رنگهای سرد: در طراحی اداری از رنگهای آبی و سبز استفاده کنید در محیطهایی که فعالیتهای بدنی انجام میشود، رنگهای ملایم و آرامش بخش میتواند از خستگی کاسته و به افراد کمک کند تا نیروی خود را در تمام زمانها به گونهای مدیریت کنند که کارها را با نیرویی هماهنگ به انجام برسانند.
رنگ آبی محیطی آرام و صلحآمیز فراهم میکند و افراد را از هیجانات بیمورد دور نگه میدارد. البته ممکن است این آرامش را در فضای کاری نپسندند و به دنبال هیجان و انرژی بیشتری باشند. اما در برخی محیطهای کاری که تنش زیاد است، شاید این راهی برای تسکین تنشهای روانی ناشی از کار باشد.
در محیطهای ویژهای که به تمرکز بالای فکری و عکس العملهای دقیق و سریع نیاز است، افراد باید در فضایی آرام به تصمیمگیری بپردازند. رنگ زیبای سبز که نشانی از طبیعت است میتواند محیطی آرام را فراهم کند و به فرد قدرت تمرکز بیشتری دهد.
❇️ رنگهای گرم مانند نارنجی و قرمز در طراحی اداری تاثیرگذار هستند. در بسیاری از محیطهای کار که فعالیتهای بدنی محدود است، رنگهای گرم مثل زرد، قرمز و آجری به افراد کمک میکنند تا از خوابآلودگی جلوگیری کنند. به عنوان مثال، در فضای یک دفتر کار که محیط نسبتا ساکت است، استفاده از رنگ زرد یا قرمز حتی در بخشی از اتاق، میتواند سطح انرژی را افزایش داده و از کسالت نیروهای کار جلوگیری کند.
در اتاقهای کنفرانس، جایی که افراد بایستی درباره مسایل مختلف بحث کنند و به ایدههای جدید دست یابند، استفاده از رنگهای گرم تحرک کافی را در فضا ایجاد خواهد کرد. البته میتوان ترکیبی از رنگهای خنثی مانند خاکستری یا کرم را به همراه آنها به کار گرفت تا رنگهای گرم تعدیل شوند.
رنگ زرد، گرم و پرانرژی است و افزاینده خلاقیت، باعث بالا رفتن روحیه میشود و نشانه ذکاوت و رهبری است. رنگ زرد برای اتاق کنفرانس، ایده مناسبی است.
نارنجی، رنگی چالش برانگیز و پرانرژی است. هوش، وفاداری و اعتماد به نفس انتخابکننده اش را به نمایش میگذارد. در ترکیب با سفید، مناسب برای محیطهایی است که فروش در آن انجام میشود.
همچنین در ترکیب با خاکستری متانت بیشتری یافته و محیط کاری گرم و امروزی را به وجود میآورد.
❇️ رنگهای خنثی شامل سفید، خاکستری، سیاه و قهوهای هستند. سفید به عنوان یک رنگ خنثی شناخته میشود که فضای تمیز و آرامی را به ارمغان میآورد. این رنگ همچنین به شفافیت رنگهای دیگر کمک میکند و در فضاهای کوچک احساس بزرگی میکند.
برای سطوح بزرگ و زمینهها مانند دیوارها، بهتر است از سفید و سایر رنگهای خنثی استفاده کنید تا فضا به نظم و آرامش بیشتری دست یابد.
رنگهای خنثی شامل یک طیف گسترده از رنگهای خاکستری از روشن تا تیره و سپس به سیاه میباشند. همچنین، رنگ قهوهای نیز جزو این طیف خنثی است که از رنگهای کرم روشن شروعشدهو به بژ و قهوهای تیره پایان مییابد.
❇️ رنگ وسایل اداری در دکوراسیون اداری رنگ وسایل اداری در طراحی اداری در بازدهی کارکنان تاثیر زیادی میگذارند. مطالعات نشان میدهد که رنگ آبی روی ذهن، قرمز روی بدن، زرد روی احساسات و سبز روی تعادل تاثیر میگذارد.
با این ترکیب موتور ذهنتان روشن میشود و ایدههای خلاقانه به سمت شما سرازیر میشوند. برای مشاهده نمونه های ترکیبی خوارزم سازه می توانید تصمیم بهتری برای بازسازی دفترکار خود بگیرید.
انواع پارتیشن در بازسازی دفتر کار و ساختمان اداری
در قسمت قبلی مقاله گفتیم که در برخی از ساختمانهای اداری برای جدا کردن فضاها از پارتیشن استفاده میشود. به همین دلیل در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به انواع پارتیشنهایی که در بازسازی واحد اداری استفاده میشود بپردازیم.
استفاده از پارتیشن چوبی در بازسازی فضای اداری
اگر قصد دارید تا فضای کسب و کار خود را به یک محیط طبیعی و پر احساس تبدیل کنید، میتوانید از پارتیشنهای چوبی استفاده کنید؛ چراکه این نوع پارتیشنها ظاهر زیبایی را به فضای ساختمان اداری شما تزریق میکند.
نصب پارتیشن شیشهای در بازسازی واحد اداری
استفاده از پارتیشن شیشهای بسیار برای تقسیمبندی فضای بین افراد در محیط کار مناسب بوده و فضا را در عین حال پرنور نگه میدارد. از پارتیشنهای شیشهای انواع مختلفی همانند پارتیشنهای توپر، یک یا دو یا سه جداره موجود است. درباره این نوع پارتیشنها گزینههای بسیاری برای استفاده وجود دارند. به عنوان نمونه از این موارد میتوان به پارتیشن شیشهای با قاب استیل یا چوبی، پنلهای کامل شیشه یا نیمه شیشه و یا شیشه مات یا رنگی اشاره کرد.
پارتیشن صفحه آکوستیک
استفاده از پارتیشنهای صفحه آکوستیک برای ساختمانهای اداری که پلان باز دارند بسیار پرکاربرد است؛ از این جهت است که استفاده از آنها میتواند صدا را جذب کرده و سکوت را در محیط کار ایجاد کند.
جهت آشنایی با مراحل بازسازی ویلا وارد لینک شوید.
بازسازی نمای ساختمان اداری
🔶 نمای هر ساختمان اداری علاوه بر اینکه میتواند به زیبایی آن بیفزاید، در نگاه مشتری نیز میتواند ذهنیت مثبتی را ایجاد کند. به طور کلی برای ساختمانهای اداری میتوان نماهای مختلفی را به کار برد که در ادامه به هر کدام از آنها خواهیم پرداخت.
✔ به طور کلی در بازسازی و ترمیم نمای ساختمان اداری از نمای کامپوزیت بیشتر استفاده میشود. دلیل استفاده از نمای کامپوزیت را میتوان مواردی از جمله زیرسازی راحتتر، عدم تغییر رنگ در گذر زمان و همچنین طیف رنگی گسترده آن دانست.
✔ استفاده از نمای شیشهای در نمای بیرونی ساختمان اداری، روشنایی آن ساختمان را به حداکثر رسانده و ظاهر زیبایی را به آن میدهد.
✔ اگر برای نمای ساختمان اداری از نمای سنگی استفاده شد، بهتر است که رنگ آن تیره یا مشکی باشد.
✔ درباره نمای GRC میتوان اینگونه گفت که این نوع نما گرد و غبار را به خود جذب نکرده و دیرتر تمیزی خود را از دست میدهد.
تکنولوژی در بازسازی ساختمان اداری
مدیران به منظور کاهش هدررفت انرژی و جلوگیری از اتلاف انرژی در ساختمانهای اداری، اقدام به برنامهریزی و پیادهسازی سیستمهای هوشمند مینمایند. هوشمندسازی به معنای کنترل یکپارچه و متمرکز و مدیریت هدفمند سرویسها و امکانات در ساختمانها است که قابلیت این امر را دارند.
هدف آن، بهرهگیری از تکنولوژی روز دنیا در ادغام با هنر، جهت رفاه بیشتر و هزینه کمتر است که این مسئله با بازسازی اصولی ساختمان امکانپذیرشدهاست.
استفاده از نور طبیعی در فرآیند بازسازی ساختمان اداری
بهتر است که ساختمانها به گونهای طراحی شوند که بتوانند از نور طبیعی بهترین استفاده را ببرند. نور طبیعی میتواند باعث افزایش انرژی کارکنان شود.
ساختمانهای اداری باید از نور روز مناسب بهرهمند شوند اما باید از تابش نور و گرمای خورشید جلوگیری شود. به همین دلیل در برخی کشورها، ساختمانهای اداری به سمت شرق و غرب قرار میگیرند تا نور خورشید را به صورت متعادل منتقل کنند. نور محیط باید به میزان مناسبی باشد و با نوع فعالیتهای موجود در محیط همخوانی داشته باشد.
نور نباید سایههای نامطلوبی ایجاد کند. همچنین برای استفاده از نور طبیعی، باید امکان کنترل و تنظیم نور محیط وجود داشته باشد تا کارایی افراد افزایش یابد. برای تنظیم نور، از پنجرههایی با ابعاد مناسب و شیشههای با قابلیت بازتاب و پردههای مناسب استفاده میشود.
اکنون با استفاده از سیستمهای پیشرفته فناوری، میتوان مسیر نور خورشید را هدایت و تغییر داد. با بهرهگیری از منشورها و بازتابندهها، میتوان از نور به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.
طراحی یک پلان مناسب باید به گونهای باشد که تمام واحدها به یک اندازه از نور طبیعی بهرهمند شوند. همچنین در پارتیشنبندی نیز باید به این موضوع توجه شود، زیرا برخی از پارتیشنها ممکن است مانع ورود نور طبیعی شوند.
برای دریافت خدمات اجرای نمای رومی ساختمان با انواع مصالح بر روی لینک کلیک کنید.
استفاده از لوگو در بازسازی ساختمان اداری
برای برقراری ارتباط با مشتریان، کارمندان و… با شرکت طراحی لوگوی اختصاصی برای شرکت و نیز اشارههایی کوچک به آن در کفپوش و سقفها میتواند این ارتباط را حفظ نماید.
میتوان با استفاده از الگو و نوارهای رنگی طرحی خاص را بر روی کفپوش ایجاد کرد. همچنین در مهمترین قسمت هر فضای اداری یعنی ورودی شرکت، میتوان با طراحیهای خاص مانند دیوار چوبی با طرحی مورب که در آن لوگو و اسم شرکت با رنگ سبز و گیاهان فضای ورودی، حس دعوت کنندهای ایجاد کرد.
نورپردازی در بازسازی ساختمان اداری
در صورت عدم امکان استفاده از نور طبیعی، باید بهطور ضروری از نورهای مصنوعی استفاده نمود. در انتخاب لامپ ها، باید از نوعی استفاده نمود که دارای بهترین کیفیت نوری و کمترین مصرف باشند. طراحی سیستمهای هوشمند نورپردازی، از روشهای مناسب در معماری داخلی دفاتر کار میباشند که بهطور چشمگیری از مصرف انرژی کاسته و بر کیفیت نور در فضا افزوده میشوند.
نورپردازی باید به گونهای باشد که بدون خیرگی و سایه اندازیهای نامناسب بتواند روشنایی مناسب سطح کار که همان میز کار و میز کنفرانس است را فراهم نماید.
بهترین نورپردازی برای دفاتر اداری، نورپردازی سطح کار است، به این معنی که پرسنل هنگام کار نور مناسب برای دید میز کار خود و انجام فعالیت مربوطه را داشته باشد. نورپردازی عمومی برای کل فضا و تامین روشنایی مطلوب فضای اداری توصیه میشود. نورپردازی تاکیدی در فضای اداری برای تاکید لوگوی سازمانی مناسب است.
برای تامین نور و روشنایی سطح کار، از نورپردازی موضعی استفاده میشود.
استفاده از عایق صوتی در بازسازی واحد تجاری
این اقدام باعث بهبود سکوت در محیط کار و افزایش تمرکز کارکنان میشود. در طراحی و بازسازی واحد تجاری باید دفاتر کارمندان به گونهای طراحی شوند که در سمت مخالف خیابان اصلی قرار گیرند.
اگر این امکان وجود نداشته باشد، باید از پنجرههای دو جداره و دیوارهای عایق صوتی استفاده نمود. در صورت استفاده از پارتیشن، باید توجه داشت که صدا از برخی پارتیشنها عبور میکند.
بنابراین، مناسب است که کارکنانی که مدام با تلفن در حال صحبت هستند را از کارکنانی که بیشتر به تمرکز و آرامش در کار نیاز دارند، دورتر قرار داد.
استفاده از فضای سبز در بازسازی ساختمان اداری
استفاده از فضای سبز برای بازسازی واحد تجاری میتواند در ارتقای روحیه کارکنان تاثیر بسزایی داشته باشد. این امر به اندازهای اهمیت دارد که در طراحیهای جدید بیشتر به آن توجهشدهاست. پلانها همراه با فضای طبیعی و سرسبز ارائه میشوند و پنجرهها به سمت فضای سبز قرار داده میشوند.
استفاده از فضای سبز از جمله گیاهان و گلدانها در تمامی بخشهای محیط اداری حس زندگی و طبیعت را در فضای کار القا میکند و باعث تلطیف خشکی و خشونت میشود. در بخش کارکنان میتوان با طراحی کمدهای بایگانی فضایی را برای استفاده از فضای سبز ایجاد کرد و در صورت کوچک بودن فضا، دیوارههای سبز که امروزه بسیار متداول هستند میتوانند گزینه مناسبی باشند.
میتوان با شناخت گیاهانی مناسب برای نگهداری در چنین فضاهایی، محیطی آرامشبخش را طراحی نمود. یکی از راههای کمهزینه و موثر برای ایجاد فضایی شاداب و حس طراوت در محیط کار و یا سازمانها استفاده از گیاهان است که نه تنها انرژی و حس طراوت را به افراد انتقال میدهد بلکه سبب تهویه هوا و ایجاد هوایی پاکتر در محیط اداری میگردد.
استفاده از انواع گل و گیاه طبیعی میتواند القاکننده حسی تازه و روحیهای شاد به کارمندان، مدیران و حتی افرادی باشد که روزانه در آنجا رفت و آمد میکنند.
استفاده از گیاهان در دکوراسیون اداری نه تنها برای ایجاد یک فضای مطلوب، بلکه برای افزایش بهره وری کارکنان نیز موثر است.
همچنین، استفاده از گیاهان در دکوراسیون داخلی دفتر کار، منجر به بهبود تهویه هوا میشود. تحقیقات نشان داده است که گیاهان به عنوان یک فیلتر، میتوانند ۵۰ تا ۶۰ درصد از سموم موجود در هوا را جذب کرده و با انتشار رطوبت، باعث کاهش دما در محیط میشوند و در نتیجه، محیط کار را برای کارکنان دلپذیرتر میکنند.
استفاده از گیاهان در طراحی دکوراسیون اداری میتواند فضای کار را پویا و زنده کند. از دیگر تاثیرات گیاهان در طراحی دکوراسیون اداری، میتوان به کاهش صدا در محیطهای اداری اشاره کرد.
طبق تحقیقات، گیاهان باعث کاهش ۵ دسی بل صدا در محیطهای کاری میشوند و هرچه گیاهان دارای برگهای پهن بیشتری باشند، تاثیر آنها در کاهش صدا بیشتر خواهد بود.
🔅 چند نمونه از گیاهان که تاثیر به سزایی در امر تصفیه هوا دارند عبارتند از: گیاه عنکبوتی، گیاه پیچک یا پاپیتال، درخت اژدها یا دراسنا.
🔅 چند نمونه از گیاهانی که به نور کم احتیاج دارند عبارتند از: گیاه آلوئه ورا، گیاه بامبو، گیاه پوتوس. گیاهانی که به آب کمی احتیاج دارند عبارتند از: گیاه آلوئه ورا، انواع کاکتوس، گیاه فیکوس، گیاهان هوازی.
استفاده از بالکنهای سبز در بازسازی ساختمان اداری
استفاده از بالکنهای سبز در فرایند بازسازی ساختمان اداری باعث میشود که این فضا برای کارمندان به صورت قابل قبولتری نمایانده شود.
در شرکتهایی که فضای محدودی دارند و تعداد زیادی از کارمندان در آن مشغول به کار هستند، ایجاد بالکنهای سبز میتواند به گردش هوا و کاهش خستگی بدنی کمک کند و همچنین برای کارمندانی که دود میکشند، فضایی مناسب برای آنها فراهم نماید.
اولین نکته که باید در نظر گرفت این است که بهتر است بیشتر بالکن را برای گیاهان خانگی همیشه سبز اختصاص دهیم. این نوع گیاهان نیاز به مراقبت و نگهداری زیادی ندارند که این امر با محیط کاری هماهنگتر است. نکته دیگر این است که در صورتی که بالکن کوچکی دارید، قرار دادن گیاهان مختلف از یک رنگ و یا یک نوع در کنار هم میتواند به بزرگنمایی فضا کمک کند.
باغچههای دیواری و گلدانهای آویز سقفی برای بالکنهای کوچکی که فضای کافی برای قرار دادن گلدان ندارند، گزینه مناسبی است. حتی در صورتی که بالکن شما یک دیوار کوچک داشته باشد، میتوانید انواع گلدانهایی را تهیه کنید که در بازار برای این منظور وجود دارند.
برای استفاده بهینه از فضای بالکن، گلدانهای آویز سقفی را فراموش نکنید. آنها در کنار باغچه دیواری جلوه باغ کوچک را برایتان فراهم میکنند، بخصوص اگر در آنها گیاهان رونده مانند پتوس بکارید.
از گلدانهای آویز سقفی میتوان برای محصور کردن بالکن هم بهره برد و فضای بالکن را از دیدرس دور نگه داشت.
جهت بازسازی سقف خانه توسط شرکت خوارزم سازه وارد لینک شوید.
فضاهای مهم در بازسازی ساختمان اداری
تمامی فضاهای یک ساختمان اداری به ۵ گروه زیر تقسیم میشوند:
💢گروه ۱ – فضاهای اصلی این گروه شامل فضاهایی است که کارهای اصلی اداری مستقیما در آنها انجام میشود. این شامل اتاقهای کارشناسی یک یا چند نفره، سالنهای کار گروهی، اتاقهای جلسات، بایگانی جاری (در ارتباط با کار اداری)، محل دستگاه فتوکپی، انبار روزمره، لوازم مصرفی و موارد مشابه است.
💢گروه ۲ – فضاهای وابسته اصلی این گروه شامل فضاهایی است که برای تسهیل و خدمترسانی انجام کار پیشبینیشدهو در کنار فضاهای گروه یک شکل میگیرند. این شامل سالن اجتماعات، کتابخانه، کلاسهای آموزشی، مرکز تلفن، اطلاعات، نگهبانی، مراکز تهیه میکروفیلم، رایانه، تکثیر، بایگانی راکد و موارد مشابه است.
💢گروه ۳ – فضاهای رفاهی این گروه شامل فضاهایی است که برای تامین رفاه کارکنان و مراجعین در ساختمان اداری پیشبینیشدهو در کنار فضاهای گروه ۱ و ۲ شکل میگیرند، مانند نمازخانه، غذاخوری، آبدارخانه، فروشگاه تعاونی، مرکز کمکهای اولیه، سرویسهای بهداشتی و موارد مشابه است.
💢گروه ۴ – فضاهای پشتیبانی این گروه شامل فضاهایی است که برای پشتیبانی فعالیتها و خدمات اداری پیشبینیشدهو بهطور غیر مستقیم در کنار فضاهای گروه ۱ و ۲ و ۳ شکل میگیرند. این شامل تعمیرگاه لوازم، تعمیرگاه خودرو، انبارهای اصلی، فرعی و استقاطی، رختکن و دوش کارکنان خدمات، اتاقهای نظافت، بارانداز، توقفگاه، تاسیسات مرکزی و کنترل آن در طبقات و موارد مشابه است.
💢گروه ۵ – فضاهای رفت و آمد این گروه شامل فضاهایی است که برای ارتباط بین فضاهای یادشدهو سطوح زیرساخت (دیوارها و ستونها) پیشبینی میشوند و عبارتند از: گردش افقی در طبقات مانند راهروها گردش عمودی بین طبقات مانند راه پلهها و آسانسور
اشتباهات مهم در بازسازی ساختمان اداری
به طور کلی در انجام هر کاری ممکن است اشتباهاتی رخ دهد. اگر قبل از انجام آن کار با اشتباهاتی که ممکن است رخ دهد آشنا باشیم، درصد وقوع آنها را بسیار کاهش دادهایم. به همین دلیل قصد داریم تا در این بخش از مقاله به مهمترین اشتباهاتی که ممکن است در زمان بازسازی ساختمان اداری رخ دهد بپردازیم.
عدم تحقیقات کافی برای بازسازی فضای اداری
قبل از اینکه تعمیرات آغاز شود، تحقیق کردن یکی از مهمترین مراحل است. اگر تحقیقات در این زمینه کافی نباشد، ممکن است باعث شکست پروژه بازسازی شود. شما با تحقیقات کامل خود میتوانید از موارد مختلفی از جمله هزینهها و دینامیک سازهها آشنا شوید.
نداشتن بودجه کافی
همانطور که در طول مقاله خواندید، بودجه یکی از مهمترین بحثهای مربوط به بازسازی ساختمان اداری است. درنتیجه اگر بودجه شما محدود است، بهتر است که از بازسازی قسمتهای ضروری خودداری کرده و آنها را حذف کنید.
عدم استفاده از پیمانکار در پروژه
همانطور که میدانید، عملیات بازسازی یک ساختمان امری بسیار مهم و تخصصی است. درنتیجه استفاده از افراد متخصص و پیمانکارهایی که در کار خود تبحر دارند، یکی از ملزومات این کار است.
در نظر نگرفتن قوانین
در عملیات مربوط به بازسازی ساختمان اداری، رعایت و انجام قوانین منطقه جزو الزامات کار است. لازم به ذکر است که اگر شما این قوانین را نقض کنید، ممکن است برای هرکسی که در ساختمان اداری شما رفت و آمد دارد خطرات مختلفی ایجاد شود.
برای آشنایی با بهترین شرکت بازسازی خانه در تهران کلیک نمایید.
۸ نمونه بازسازی دفتر کار و واحد اداری
در ادامه چند نمونه بازسازی دفتر کار . چند نمونه بازسازی واحد اداری را مشاهده کرده و در صورت نیاز به مشاوره تخصصی می توانید با متخصصین خوارزم سازه در تماس باشید.
نمونه بازسازی دفتر کار به ورت زیر است:
خلاصه مطلب بازسازی ساختمان اداری
در این مقاله از خوارزم سازه به موضوع بازسازی ساختمان اداری و نکات مربوط به آن پرداختیم. شما با خواندن این مقاله دریافتید که بازسازی واحد اداری از لحاظ صرفهجویی در هزینه و زمان، بسیار بهتر از مقوله تخریب است. بازسازی ساختمان به طور کلی به دلایل مختلفی از جمله فرسودگی ساختمان، بالا بردن مقاومت ساختمان، ایجاد دکوراسیون جذابتر انجام میشود.
همچنین در این مقاله خواندید که برای بازسازی ساختمان اداری لازم است تا در مرحله اول همه فضاهایی که کارفرما در نظر دارد را تقسیمبندی کنیم. در مرحله بعدی باید به این نکته توجه کرد که نور ورودی ساختمان از کدام سمت بوده و به همین سبب نورپردازی درون محیط باید به چه صورت انجام شود. همچنین پس از آن باید برای چیدمان مبلمان و وسایل کار و مورد نیاز ساختمان برآورد هزینه کرده و به طور دقیق آن را بررسی کرد.
شما میتوانید در صورت داشتن هرگونه سوال و یا برای اطلاع از هزینه بازسازی ساختمان اداری، با کارشناسان ما در خوارزم سازه ارتباط بگیرید.
برای دانلود فایل PDF مقاله بازسازی ساختمان اداری روی لینک کلیک کنید.