سیمان در انواع مختلفی به تولید می رسد. یکی از این انواع سیمان پرتلند می باشد. این سیمان نیز خود انواع گوناگونی دارد. برای اطلاع از تفاوت و فرق سیمان تیپ ۲ و ۵ و پوزولانی و پرتلند با سیمان معمولی و آشنایی کامل با انواع سیمان پرتلند با ما تماس بگیرید.
سیمان پرتلند
سیمان پودری می باشد که از سنگ آهک و خاک رس تولید شده است. برای درست کردن ملات و بتن باید این پودر را با شن و ماسه و سنگ مخلوط کنید. قسمت عمده سیمان مورد استفاده در ساخت و ساز سیمان پرتلند می باشد. که به آن سیمان پرتلند معمولی گفته می شود. در اکثر لایه های زیرین ساخت و ساز از این سیمان استفاده می شود. سیمان ها معمولا در بسته های ۵۰ کیلویی به فروش می رسند. کارخانه های بزرگ ساخت قطعات پیش ساخته بتن از سیمان فله ای استفاده می کنند. که حمل این سیمان های فله ای با تانکر ها صورت میگیرد.
سیمان ها بر اساس سخت شوندگی به دو قسمت تقسیم می شوند، هیدرولیک و غیر هیدرولیک می باشند. سیمان های هیدرولیک در اثر واکنش با آب سفت و سخت می شوند. محصول حاصل شده از خاک رس و سنگ آهک را به نام سیمان پرتلند ثبت کرده اند. به علت رنگ سیمان سخت شونده با رنگ سنگ های آهکی جزیره ای در پرتلند انگلستان این نام را برای سیمان در نظر گرفته اند و به آن سیمان پرتلند گفته می شود. در ادامه به بررسی فرق سیمان پرتلند با سیمان معمولی می پردازیم.
انواع سیمان پرتلند و موارد کاربرد آنها
سیمان پرتلند معمولی یا سیمان تیپ یک
به این نوع سیمان، سیمان پرتلند معمولی گفته می شود. کاربردش در مصارف عمومی که ویژگی خاصی از بتن مد نظر نمی باشد مورد استفاده قرار می گیرد. از این سیمان برای ساخت پیاده رو ها، روسازی جاده ها، پل های بتن مسلح، راه آهن ، مخازن ، لوله های آب و همچنین برای ساخت ملات مورد استفاده در بنایی استفاده می شود. لازم به ذکر می باشد که از این سیمان در مصارف خاص و مخصوصا در محیط های خورنده حاوی یون های مهاجم بتن نباید استفاده شود. این سیمان در سه کلاس ۳۲۵-۱ ،۴۲۵-۱ ،۵۲۵-۱ تولید و عرضه بازار می شود. مصرف کلاس های بالا از سیمان باید با دقت زیاد صورت گیرد. در کل از سیمان پرتلند معمولی در کارهای عمومی و بتن ساده و آرمه مورد استفاده قرار می گیرد، که محیط را حملات سولفاتی تهدید نکند.
سیمان اصلاح شده و با سیمان تیپ دو
از این سیمان در مصارفی که حرارت هیدراتاسیون در حد متوسط باشد و ومقاومت در برابر حمله های سولفات ها در حد متوسط نیاز باشد و نیاز به سیمانی قوی تر از سیمان معمولی باشد از سیمان تیپ دو استفاده می شود. مقاومت اولیه و نهایی سیمان تیپ دو کمتر از سیمان تیپ یک می باشد که دلیل آن، محدودیت فاز آلومینات و و کمتر بودن فاز c3s در سیمان تیپ دو می باشد. این سیمان گیرشش کندتر از سیمان تیپ یک می باشد و در هنگام گیرش حرارت کمتری تولید می کند. کاربرد سیمان تیپ دو در ساختمان های وسیع و حجیم می باشد.
سیمان پرتلند در هنگام گرفتن بتن حرارت کمتری تولید کند، تا حجم بتن ریزی محدود نشود. کاربرد سیمان تیپ دو، در محیط هایی آبی و خاکی که غلظت یون سولفات در حد متوسط می باشد و همچنین در بتن ریزی های هوای گرم که خطر افزایش دمای بتن معمولی بیش از ۳۲ درجه سانتی گراد می باشد بکار برده می شود.
نکته مهم در مورد این سیمان این می باشد که، از این سیمان نباید در محیط هایی که به طور همزمان حاوی یون کلر و سولفات هستند و در محیط هایی که غلظت زیاد سولفات می باشد و همچنین در بتن ریزی در هوای سرد استفاده شود. گرما زدایی این سیمان تیپ دو کمتر از سیمان معمولی می باشد. از این رو در بتن ریزی های حجیم و بتن ریزی در هوای گرم مورد استفاده قرار میگیرد.
سیمان خیلی زودگیر و یا سیمان تیپ سه
سیمان خیلی زودگیر که به سیمان تیپ سه معروف می باشد، این نوع سیمان تقریبا اجزای اولیه سیمان تیپ یک را دارد. تفاوتش با سیمان تیپ یک این است که ریز تر آسیاب شده است. و به همین دلیل گیرشش سریع تر می باشد. سیمان تیپ سه توانایی این را دارد که در مدت کم به مقاومت بسیار بالا دست پیدا کند. به طوری که مقاومت ۷ روزه آن مانند مقاومت ۲۸ روزه سیمان تیپ یک می باشد. سیمان تیپ سه در هنگام گیرش حرارت بیشتری نسبت به تیپ یک تولید می کند.
از سیمان پرتلند در زمانی استفاده می شود که باید قالب ها را زودتر از موعد برداشته و بتن را مورد استفاده و بارگذاری بعدی قرار دهند. از سیمان تیپ سه می توان برای بتن ریزی در هوای سرد نیز استفاده کرد. تا مدت زمان محافظ از بتن ریخته شده کم شود. می توانستند با به کاربردن پر ملات از سیمان نوع یک هم این کار را انجام دهید تا زودتر مقاومت بیشتری کسب کند ولی سیمان تیپ سه این کار را به نحوه احسنت و با صرفه تر انجام می دهد.
به این سیمان، سیمان زود گیر نیز گفته می شود. نمیتوان به تنهایی در دمای زیر صفر درجه از این سیمان استفاده کرد بلکه باید مقداری ضد یخ به ترکیب بتن اضافه شود. این سیمان در ساعات اولیه گیرش حرارت زیادی از خود تولید می کند که باعث گرم شدن بتن می شود. کاربرد این سیمان در مواردی که باید فاصله بارگذاری ها کمتر باشد و یا باید زودتر از موعد قالب ها برداشته شود و یا بتن ریزی در هوای سرد باشد مورد استفاده قرار می گیرد،
سیمان کم حرارت و یا سیمان تیپ چهار
این سیمان کندگیر بوده و در هنگام بتن ریزی حرارت کمتری را از خود آزاد می کند. از این سیمان در مواردی استفاده می شود که شدت و مقدار حرارت تولید شده اهمیت بسیار زیادی دارد، رشد مقاومت بتنی که با سیمان تیپ چهار ساخته می شود آهسته تر است.
در واقع یعنی سرعت گیرشش پایین تر است. کاربرد از این سیمان در ساختمان های حجیم می باشد، در سازه های حجیمی مانند سد های وزنی بتنی که حجم زیاد بتن باعث افزایش درجه حرارت ناشی از گیرش بتن می شود می تواند بسیار خطر ناک باشد. برای پایین نگه داشتن درجه حرارت سیمان از این سیمان تیپ ۴ که به سیمان دیر گیر مشهور است استفاده شود. از این سیمان در سازه هایی که در هوای خیلی گرم می باشند استفاده می شود. برای آسان بودن مراقبت از بتن در هوای گرم از این سیمان استفاده می شود.
مصرف از این سیمان در هوای گرم باعث می شود از اتصالات سرد جلوگیری شود. در بتن ریزی دیوار هایی که طول بسیار زیادی دارند چون بتن ریزی در فواصل مختلف و به صورت لایه لایه انجام می شود، ممکن است فاصله زمانی بین بتن ریزی ها نیم ساعت و یا بیشتر طول بکشد. که در این صورت لایه قبلی از بتن خشک شده و لایه بعدی ریخته می شود و اتصال خوبی نخواهد داشت، اتصال ضعیف بین لایه های قدیم و جدید را اتصال سر می گویند.
سازه آبی
در صورتی که سازه آبی باشد می تواند نقطه ضعفی برای نشت آب باشد. مصرف بتن با توجه به سیمان تیپ ۴ می تواند فرصتی را فراهم کند تا پایه های قبلی هنوز وارد واکنش نشده باشد تا بتواند لایه جدید اتصال را فراهم کند. برای کاهش تنش های حرارتی در بتن ریزی های حجیم از این سیمان تیپ ۴ استفاده می کنند. منظور از حجیم بتن ریزی هایی که طول و عرض و ارتفاع زیادی داشته باشند، مانند بتن ریزی سد ها و یا پایه های پل های بسیار بلند. خاصیت بتن ریزی با سیمان تیپ ۴هنگامی که بتن سفت شود هنوز درجه حرارت قسمت های مرکزیش با محیط یکسان نشده است.
بتن ریخته شده با این سیمان می تواند این امکان را فراهم کند که درجه حرارت قسمت های میانی سازه کمتر از بتن ریزی با سیمان های دیگر باشد. و فرایند سفت شدن بتن کند تر انجام شود تا قسمت اعظم تبادل حرارت بتن با محیط انجام شود. اگر خطر کاهش دما تا زیر ۵ درجه ممکن است اتفاق بیفتد بهتر است از این بتن استفاده نشود. از این سیمان برای بتن ریزی در فواصل گرم و مساحت حجیم استفاده می شود.
جهت خرید این سیمان با تولیدی خوارزم سازه و با کارشناسان مجرب این مجموعه در ارتباط باشید.
سیمان ضد سولفات و یا سیمان تیپ ۵
از این سیمان در جاهایی که ساختمان سازی و یا سازه در برابر حملات شدید سولفات ها قرار دارد مورد استفاده قرار می گیرد. به همین جهت است که به این سیمان، سیمان ضد سولفات گفته می شود. کاربرد این سیمان زمانی می باشد که سازه در برابر حمله های شدید سولفات قرار دارد. از این سیمان زمانی استفاده می شود که ساختمان بتنی در تماس با خاک و آب های زیر زمینی باشد که مقدار زیادی املاح سولفات در آنجاها باشد.
طبق آیین نامه های مشخص شده تمام سازه هایی که درمحیط های آبی و خاکی سولفاتی شدید هستند باید از سیمان تیپ ۵ استفاده شود. در محیط هایی که یون کلر و یون سولفات به طور همزمان هستند باید با احتیاط و آزمایش های لازم انجام شود تا از این سیمان استفاده شود. این سیمان دیر تر از سیمان معمولی می گیرد. برای سازه هایی که نیاز به مقاومت بالا دارند و همچنین نیاز به مقاومت بتنی بیشتری دارند باید با احتیاط انجام شود.
سیمان پوزولانی
جنس پوزولان سیلیکات می باشد و تقریبا شبیه سیمان می باشد. ولی واکنش های سیمان را ندارد. در سیمان پوزولان حداکثر ۱۵ درصد وزنش را پوزولان تشکیل داده است. از این سیمان در مصارف عمومی و بتن ریزی معمولی و ملات به کار برده می شود.
با توجه به کلینکر و پوزولان استفاده شده خواص و ویژگی های متفاوتی دارد. از جمله خواص سیمان پوزولان، پایین بودن حرارت هیدراسیون اولیه و نهایی، کاهش نفوذ پذیری بتن، ایجاد دوام خیلی زیاد در محیط های خورنده ، جذب قلیایی های سیمان و می تواند تمام خواص بتن تازه را در زمان طولانی حفظ کند، می باشد. در مناطق گرمسیر و سازه های حجیم مورد استفاده قرار میگیرد. برای اطلاع از تفاوت و فرق سیمان تیپ ۲ و ۵ و پوزولانی و پرتلند با سیمان معمولی و آشنایی کامل با انواع سیمان پرتلند با ما تماس بگیرید.
مزایای استفاده از سیمان
حرارت سیمان پوزولانی کمتر از سیمان معمولی است ، و در بتن ریزی های حجیم در هوای گرم از افزایش دمای بتن تازه و از بروز ترک های حاصل از حرارت جلوگیری می شود. آب انداختگی در بتن پوزولان کمتر از بتن سیمان معمولی می باشد. از بروز ترک های عمیق و سطحی جلوگیری می کند.
از این سیمان در مصارف عمومی و بتن ریزی و ملات استفاده می شود. واکنش پوزولان باعث کاهش آهک در بتن می شود. از نفوذ پذیری این بتن کاسته می شود و از شوره زدن و کربناته شدن و سفیدک جلوگیری می کند. کاهش نفوذ پذیری بتن باعث می شود در برابر املاح و مواد خورنده بتن و آرماتور مقاوم باشد. به دلیل داشتن سهم کمتر از کلینکر نسبت به سیمان پرتلند سخت شوندگی و گیرش اولیه طولانی تر می باشد. نکته مهم این می باشد که، برداشتن قالب در این نوع بتن هایی که با این سیمان انجام می شود باید دیرتر بر داشته شود.
مزایای سیمان پرتلند
در دسترس بودن مواد اولیه آن مانند سنگ آهک و شیل و سایر مواد طبیعی که مورد استفاده برای سیمان پرتلند می باشند. آن را به محصولی با قیمت مناسب و پر مصرف تبدیل کرده است. بتن تولید شده با استفاده از سیمان های پرتلند تنوع های بسیار بالایی دارند. فرق سیمان پرتلند با سیمان معمولی جزییات بسیار زیادی را در بر می گیرد که به تفصیل در مورد آن ها خواهیم پرداخت.
معایب سیمان پرتلند
سیمان پرتلند بسیار خطرناک می باشد و از تماس آن با چشم و پوست و بینی جلوگیری کنید زیرا بسیار سوزنده می باشد. این سیمان برای ریه نیز ضرر دارد و ممکن است باعث سرطان ریه شود. تولید این محصول می تواند خطرات زیست محیطی داشته باشد برای استخراج و ساخت و انتقال سیمان نیاز است که گازهای گلخانه ای مانند دی اکسید کربن و نیتروژن و دیوکسین خارج می شود.
قیمت سیمان پرتلند
قیمت سیمان با توجه به این موضوع که بسیار کاربردی و مورد استفاده قرار می گیرد به طوری که هرجا را نگاه کنید اثری از استفاده این ماده حیاتی می بینید و مصرف سیمان در ساختمان سازی باعث مقرون به صرفه بودن قیمت نهایی مصالح ساخت و ساز می شود، بسیار مناسب می باشد. سیمان انواع خیلی زیادی دارد که هر کدام دارای ویژگی های خاصی می باشند و کاربرد ویژه ای دارند و قیمت هر کدام متفاوت است زیرا مواد تشکیل دهنده و پرسه تولیدشان با هم فرق دارد برای خرید انواع سیمان ها می توانید با خوارزم سازه در ارتباط باشید و استعلام قیمت کنید.
در تولیدی ما انواع سیمان ها به قیمت دربه کارخانه به فروش می رسد. و فروش در تولیدی خوارزم سازه بدون وجود واسطه انجام می شود. و نحوه نگه داری و انبار سیمان ها در این تولیدی طبق استاندارد های تعریف شده می باشد. پس بابت کیفیت سیمانی که دریافت می کنید خیالتان راحت باشد. برای اطلاع از تفاوت و فرق سیمان تیپ ۲ و ۵ و پوزولانی و پرتلند با سیمان معمولی و آشنایی کامل با انواع سیمان پرتلند با ما تماس بگیرید.
تفاوت سیمان تیپ ۲ و پوزولانی
تفاوت سیمان تیپ ۲ و پوزولانی چیست؟ سیمان پوزولانی تقریبا شبیه سیمان پرتلند می باشد. ولی تمام واکنش های سیمان را ندارد. از مهم ترین ویژگی سیمان پوزولانی عدم خاصیت چسبندگی و جنس سیلیکات این سیمان می باشد. این سیمان از مواد اولیه ای چون سیمان پرتلند، گچ و از پوزولان تشکیل شده است.
پوزولان زمانی که با ماده دیگر ترکیب شود باعث چسبندگی می شود. یکی از تفاوت های ویژه اش با سیمان پرتلند این است که سیمان پرتلند ۵ نوع و سیمان پوزولان دو نوع معمولی و ویژه می باشد. در زمان واکنش آبگیری گرمای کمتری دارد.
سیمان تیپ دو در محیط هایی که حملات سولفاتی در حد متوسط می باشد مورد استفاده قرار می گیرد. در ساختمان های حجیم به منظور آزاد نمودن حرارت کمتر هنگام بتن ریزی صورت می گیرد. که در هوای سرد نباید بتن ریزی انجام شود.از سیمان پوزولان در مصارف عمومی و بتن و ملات سازی استفاده می کنند. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با تفاوت سیمان تیپ ۲ و پوزولانی با شماره درج شده در سایت تماس بگیرید.
تفاوت سیمان تیپ ۲ و ۵
تفاوت سیمان تیپ ۲ و ۵ در چیست؟ سیمان تیپ دو در محیط هایی که حاوی مقدار کمی حملات سولفاتی می باشد استفاده می شود ولی سیمان تیپ ۵ در مواردی که ساختمان در برخورد با خاک و آبی قرار دارد که حملات سولفاتی بسیار زیاد می باشد استفاده می شود.
در سیمان تیپ دو نباید در محیط هایی که حاوی یون کلر و سولفات به طور همزمان هستند استفاده شود ولی از سیمان تیپ ۵ با رعایت نکاتی می توان استفاده کرد. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با تفاوت سیمان تیپ ۲ و ۵ با کارشناسان خوارزم سازه تماس بگیرید.
فرق انواع سیمان پرتلند با سیمان معمولی
در صورتی که می خواهید بدانید فرق سیمان پرتلند با سیمان معمولی در چیست این قسمت را تا اخر مطالع کنید. سیمان معمولی سیمانی می باشد که از پختن سنگ های طبیعی در طبیعت تولید می شود. این سیمان شبیه سیمان پرتلند معمولی می باشد تفاوت آن با توجه به سنگ هایی است که در طبیعت وجود دارد. درجه پخت و حرارت سیمان معمولی کمتر از سیمان پرتلند می باشد. و ترکیب شیمیایی نزدیک به آهک را دارند.
سیمانی که از ترکیب خاک باقیمانده از آتش فشان و یا رسوب های دیاتومه و آب و آهک درست شود، پوکه سنگ ها، خاکستر ها، و سنگ های آتش فشانی که سیلیس آنها غیر بلور باشد ، این مواد به تنهایی خاصیت چسبندگی نداشته ولی در زمان ترکیب با آهک واکنش نشان داده و تبدیل به ماده ای می شود که خاصیت چسبندگی دارد، و در آب پایدار می ماند. که این ماده نوعی سیمان هیدرولیکی به شمار می آید. که در گذشته گچ و قیر و آهک جزو سیمان های غیر پرتلند بودند.
سیمان های معمولی دارای خاصیت قابل ذکر نمی باشند مانند نمونه تیپ یک پرتلند و در مصارف مختلف مورد استفاده قرار می گیرند به همین علت است که به سیمان تیپ یک پرتلند سیمان معمولی نیز گفته می شود چون تمام مشخصات سیمان معمولی را دارد. نوع یک سیمان پرتلند در واقع همان سیمان معمولی است.
انواع سیمان
برای اطلاع از تفاوت و فرق سیمان تیپ ۲ و ۵ و پوزولانی و پرتلند با سیمان معمولی و آشنایی کامل با انواع سیمان پرتلند با ما تماس بگیرید. چند نمونه از پر کاربرد ترین آنها را انتخاب کردیم تا باز گو کنیم
- سیمان زود سخت شونده
- سیملن تندگیر
- سیمان با تولید حرارت کم
- سیمان با مقاومت سولفاتی بالا
- سیمان سفید
- سیمان رنگی
- سمان با آلومینای بالا
- سیمان تشکیل شده از سربار کوره
- سیمان پوزولانی
- سیمان هوازا
- سیمان منبسط شونده
- سیمان هیدروگرافیک
سیمان زود سخت شونده
سیمانی که در همان روز اول در اثر ترکیب با آب ترکیباتش سفت و سخت می شود، و مقاومت کسب می کند که از نظر ویژگی مانند سیمان معمولی می باشد. کسب مقاومتش در ۳ روز اول همانند کسب مقاومت سیمان پرتلند معمولی ۷ روزه می باشد. استفاده از این سیمان می تواند سرعت ساخت و ساز را افزایش دهد و در نتیجه در هزینه نهایی ساختمان بسیار تاثیر گذار است. برای اطلاع از تفاوت و فرق سیمان تیپ ۲ و ۵ و پوزولانی و پرتلند با سیمان معمولی و آشنایی کامل با انواع سیمان پرتلند با ما تماس بگیرید.
سیمان تندگیر
فرق بین سیمان تندگیر با سیمان سخت شونده در آن است که گیرشش سریع تر از سیمان معمولی می باشد. در حالی که مقاومت به دست آمده اش تفاوتی ندارد و مانند سیمان معمولی است. ولی سیمان زود سخت شونده کسب مقاومتش هم زودتر از سیمان معمولی است. کاربرد این سیمان در بتن ریزی آبهای جاری و ساکن و مرسوم است.
سیمان با تولید حرارت کم
با کم شدن آلومینا و رسیدنش به زیر ۶ درصد و افزایش c2s در آن باعث به وجود آمدن سیمان با تولید حرارت کم می شود. کاربرد این سیمان برای پروژه هایی است که سازه آنها حجیم می باشد مانند سدهای بتنی چون تولید حرارت در هنگام کار این پروژه ها بسیار بالا است، می تواند دردسر ساز باشد. این سیمان در برابر سولفات ها مقاومت بیشتری دارد. و همچنین زمان گیرش طولانی تر دارد.
سیمان مقاوم در برابر سولفات ها
با به کار گیری این سیمان خطر حمله سولفات ها به حد چشمگیری کاهش پیدا می کند. در سازه هایی که فنداسیون آنها روی خاکی می باشد که سولفات وجود دارد از این سیمان استفاده می کنند. کاربرد دیگرش در پروژه هایی است که در دریا قرار دارند.
سیمان تشکیل شده از سربار کوره
این سیمان با جایگزین شدن ۶۰ در صد از کلینکر با سربار کوره تولید می شود. تقریبا تمام ویژگی هایش شبیه سیمان پرتلند معمولی می باشد. این سیمان باعث کاهش هزینه ها می شود در نتیجه برای پروژه هایی که هدفشان کاهش هزینه های اقتصادی می باشد مورد استفاده قرار می گیرد، که جزو سیمان های زود سخت شونده است.
همچنین مقاومت فشاری بسیار بالایی دارد. کارایی بیشتری نسبت به سیمان پرتلند معمولی دارد. کاربردش در مناطقی می باشد که سازه را، دمای بالا، یخ زدگی ، حملات اسیدی تهدید می کند استفاده می شود.
سیمان سفید
این سیمان که ار مواد خام گرفته شده از اکسید آهن تشکیل شده است و تمام ویژگی هایش شبیه سیمان معمولی می باشد. تفاوتش با سیمان معمولی در رنگ و مراحل تولیدش می باشد که مراحل تولید سیمان سفید دارای پیچیدگی هایی می باشد. مبلغ این سیمان ۲ برابر سیمان معمولی می باشد، به دلیل استفاده در اهدافی که جنبه زیبایی دارند. استفاده عمده واعظم این سیمان برای نما های خارجی و داخلی خانه می باشد به دلیل مزایای زیادی که دارد در نمای ساختمان کاربرد دارد.
سیمان های رنگی
با اضافه کردن ۵ الی ۱۰ درصد رنگ طبیعی به سیمان معمولی سفید این سیمان تغییر رنگ می دهد، هیچ تفاوتی از لحاظ ویژگی با سیمان معمولی سفید ندارد. کاربرد این سیمان برای زیبایی و دکوراسیون می باشد. این سیمان با سیمان پرتلند تفاوت های بسیاری دارد.
سیمان هوازا
با اضافه کردن موادی مانند، رزین ، چسب ها ، نمک های سدیم سولفات، و … به کلینکر سیمان تولید می شود. کارایی این سیمان در مواقعی که نسبت آب به سیمان کم است و برای افزایش کارایی بتن و همچنین افزایش مقاومت در برابر یخ زدگی از این سیمان استفاده می شود. سیمان هوازا باعث می شود تا آب هنگام منجمد شدن جا برای افزایش حجم خود داشته باشد.
تقسیم بندی انواع سیمان های پرتلند
- سیمان پرتلند تیپ یک
- سیمان پرتلند تیپ دو
- سیمان پرتلند تیپ سه
- سیمان پرتلند تیپ چهار
- سیمان پرتلند تیپ پنج
انواع سیمان های ویژه
- سیمان رنگی
- سیمان سفید
انواع سیمان های پرتلند آمیخته
- سیمان پوزولان معمولی
- سیمان پوزولان ویژه
- سیمان پرتلند سرباره ای
سیمان بنایی
این سیمان که خود در هر سازه سیمان مخصوص به خودش را دارد و در هرجا ممکن است متفاوت باشد. تمام سیمان های تولیدی در کارخانجات دارای استاندارد های از پیش تعریف شده می باشند که باید کاملا طبق آنها انجام شود و از تمام مراحل تولیدشان نمونه گیری جهت انجام کنترل کیفی صورت بگیرد. حتی از سیمان های تولید شده نیز نمونه برداری و آزمایش هایی صورت می گیرد تا محصولی با کیفیت بالا به دست مشتری داده شود.
در تولیدی خوارزم سازه فروش تمام این سیمان ها به قیمت در به کارخانه می باشد شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با کارشناسان خوارزم سازه در ارتباط باشید و خرید خود را انجام دهید، همچنین برای استعلام قیمت نیز می توانید با ما تماس حاصل فرمایید. برای اطلاع از تفاوت و فرق سیمان تیپ ۲ و ۵ و پوزولانی و پرتلند با سیمان معمولی و آشنایی کامل با انواع سیمان پرتلند با ما تماس بگیرید.
Javad
۰۷ شهریور ۱۴۰۲
با سلام و احترام ؛لطفا ابتدا تعریف و سپس فرق بین سیمان تیپ ۲ و سیمان کوره بلند را مرقوم بفرمائید ؟آیا در تولید سیمان کوره بلند از مواد خام و نیمه خام معدنی و احیاناً کمیاب استفاده می شود ؟ چرا باید سیمان کوره بلند با انواع سیمان ها خصوصا سیمان تیپ ۲ و معمولی تفاوت قیمت داشته باشد ؟ باتشکر از پاسخ سریع و سایت وزین و مفید تان مهندس .
آموزش اجرای ساختمان
۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
سایت بسیار خوبی دارید تشکر