تعداد آجر فشاری در هر تن چقدر است؟
برند: آجر
تعداد آجر فشاری در هر تن چقدر است؟
دسته بندی محصول: آجر
تخفیف ویژه
قیمت (با ارزش افزوده)
470,000 تومان
ارسال پیام به کارشناس فروش در شبکه های اجتماعی
پیام و تماس جهت خرید
برند: آجر
دسته بندی محصول: آجر
تخفیف ویژه
قیمت (با ارزش افزوده)
470,000 تومان
شرکت خوارزم سازه با ایجاد فرآیند خرید آنلاین و تامین مستقیم انواع مصالح ساختمانی و متریال از چرخه تولید و واردکنندگان
شرکت خوارزم سازه با ایجاد فرآیند خرید آنلاین و تامین مستقیم انواع مصالح ساختمانی و متریال از چرخه تولید و واردکنندگان
شرکت خوارزم سازه با ایجاد فرآیند خرید آنلاین و تامین مستقیم انواع مصالح ساختمانی و متریال از چرخه تولید و واردکنندگان
شرکت خوارزم سازه با ایجاد فرآیند خرید آنلاین و تامین مستقیم انواع مصالح ساختمانی و متریال از چرخه تولید و واردکنندگان
شرکت خوارزم سازه با ایجاد فرآیند خرید آنلاین و تامین مستقیم انواع مصالح ساختمانی و متریال از چرخه تولید و واردکنندگان
تعداد آجر فشاری در هر تن چقدر است؟ برای پاسخ به این سوال، ابتدا لازم است تا کمی با مفهوم این محصول آشنا شویم و سپس به بررسی نحوه محاسبه تعداد آجر فشاری در هر تن بپردازیم.
آجر فشاری، از قدیمی ترین انواع تولیدات آجر می باشد که از آن به آجرهای گری، آجر زبره یا آجر توپر یاد می شود. ابعاد آجر فشاری “۲۲ × ۱۰ × ۵/۵” يا با همين طول و عرض ولى به ضخامت ۳ _ ۴ سانتی متری می باشد. هنگام خشت زدن با دست، گوشه هاى گل در قالب با انگشت فشار داده مى شد، به همین جهت اين آجر به آجر فشارى معروف شده است.
اين نوع آجر در گرى چينى، استفاده مى گردد. از دیگر انواع آجر فشاری می توان از آجر فشاری قرمز، آجر فشاری ماشینی و آجر فشاری کوره ای نام برد. شرکت خوارزم سازه از جمله نمایندگی های معتبر فروش انواع آجر و دیگر مصالح ساخت و ساز در تهران می باشد.
● وزن مخصوص آجر فشاری = ۱۷۰۰ کیلوگرم بر مترمکعب
● وزن یک عدد آجر = حدود ۲ کیلوگرم
● تعداد آجر در هر تن = حدود ۴۵۰ الی ۵۰۰ عدد
در گذشته از آجر فشاری در نقش دیوارهای باربر ساختمان، طاق ضربى، ديوارهاى حمال، جدا کننده و نیز به صورت آبساب براى نماسازى به شکل وسیع مورد استفاده قرار می گرفت، اما رفته رفته با گذر زمان به دلیل وزن زیاد آن و نیز مرتفع شدن سازه ها از کاربرد در دیوار چینی به کاربرد در فوندانسیون سازی تغییر کاربرد پیدا کرد و به تبع آن میزان مصرف آن نیز کاهش یافت.
دیگر کمتر ساختمانی پیدا می شود که در دیوار چینی از این نوع از آجرها به کار رفته باشد، هر چند نسبت به تیغه و سفال از مقاومت فشاری بالاتری برخوردار است ولی این نکته زمانی دارای اهمیت بود که از آن به عنوان دیوار باربر استفاده می شده است. در گذشته به آجر فشاری، آجر قزاقی نیز گفته می شد و علت آن این است که برای نخستین بار صنعت تهیه و تولید این نوع آجر را قزاق ها وارد ایران نمودند.
تعداد آجر فشاری در هر تن چیزی حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ آجر می باشد. در محاسبه تعداد آجر همیشه یک اصل اساسی وجود دارد:
«توجه همزمان به مقطع و نمای دیوار برای درک صحیح چیدمان آجرها»
هنگامی که این اصل اساسی در این قبیل محاسبات رعایت شود، درصد قابل توجهی از اشتباهات برطرف شده و نتایج قابل قبول تر و مطمئن تری به دست خواهد آمد. به طور مثال، یک دیوار با ضخامت ۳۰ سانتی را در نظر بگیرد، به ازای هر آجری که در نمای دیوار دیده میشود، دو آجر هم در قسمت پشتی قرار دارد، به عبارت دیگر هنگامی که شما با توجه به نمای دیوار محاسبات خود را انجام میدهید، این محاسبات، ضخامت دیوار و تعداد آجرهای پشت کار را در نظر نخواهد گرفت! بنابراین نتیجه بدست آمده را در عدد ۳ ضرب خواهید کرد (یک آجر در نما و دو آجر در پشت کار، جمعا سه آجر می شود)
این امر برای دیوار با ضخامت “۲۰ و ۴۰” سانتی نیز قابل اجرا می باشد ولی همواره توجه به مقطع و نما به صورت همزمان مورد توجه خواهد بود. به عنوان یک حساب سر انگشتی در مورد محاسبه تعداد آجر میتوان گفت: تعداد آجر دیوار ۲۰، ۳۰ و ۴۰ سانتیمتری به ترتیب دو، سه و چهار برای دیوار ۱۰ سانتی متری خواهد بود. این ضرایب صرفاً با توجه به چیدمان معمول بدست آمده است و در صورتی که چیدمانی به غیر از آن که در جزئیات آمده، استفاده شود مطمئناً ضرایب نیز تغییر پیدا خواهد کرد.
با در نظر داشتن این موضوع که اندازه واقعی آجر بسته به تولید کننده متغیر است، برای رسیدن به اندازه استاندارد دیوار، ضروری است که در حین اجرا، ضخامت ملات تنظیم و در عمل مقداری کم یا زیاد گردد. نسبت حجمی آجر ملات مصرفی در حدود ۷ به ۱ می باشد. اگر ضخامت ملات یک سانتی متر انتخاب شود این بدان معن است که ۲۵ ٪ از حجم ملات کاسته و در حدود ۳ ٪ به تعداد آجر ها افزوده ایم.
اگر ضخامت ملات ۱/۵ سانتی متر انتخاب شود، ۲۵ درصد به حجم ملات افزوده میشود و ۳ درصد از تعداد آجر های مصرفی کم می شود. اگر آجرنما در یک لایه و آجر معمولی به عنوان پشت کار در ردیف دیگری کار شود، با توجه به تعداد آجر های کله که در نما به کار گرفته می شوند، تعداد آجر های مصرفی در نما افزایش پیدا می کند. اگر سیمان پرتلند به کار رود آهک کمتری لازم است. میزان بیشتر ماسه موقعی مجاز است که ماسه خوب دانه بندی شده باشد. استفاده از حجم زیاد ماسه با دانه بندی بد و نامناسب موجب ضعف ملات و کیفیت پایین پیوند آجرها می گردد.
روش دیگری که برخی از مترور ها و مهندسین از آن استفاده میکنند، “روش حجمی” می باشد. به این ترتیب که حجم یک متر مربع از دیوار را به حجم یک عدد آجر (با در نظر گرفتن بند) تقسیم میکنند. در اکثر اوقات این روش جوابگوی محاسبات خواهد بود ولی تقریب زیادی خواهد داشت. علت این امر، تفاوت ملات مابین آجرها در انواع چیدمان ها می باشد.
برخی دیگر از افرادی که به دنبال ارائه اطلاعات در زمینه مصالح ساختمانی و قیمت آن هستند، اقدام به ساخت نرم افزار محاسبه مصالح ساختمانی میکنند. با توجه به اینکه امروزه بیشتر افراد به گوشی های هوشمند دسترسی دارند، این دسته از اپلیکیشن ها میتواند کاربردی باشند. با خرید درون برنامهای از این نرمافزارها میتوانید قیمت های روز مصالح ساختمانی را به دست آورید. اما ایرادی که به این دسته از برنامه ها وارد است این است که قابلیت دسترسی به آنها از طریق دیگر وسایل هوشمند امکان پذیر نیست اما قیمت پایین خرید درون برنامهای از ویژگی های این نرمافزارها به حساب میآید.
از دیگر راه حل های محاسبه مصالح ساختمانی و تخمین تعداد آجر فشاری در هر تن، استفاده از نرمافزارهای عمرانی می باشد. نرمافزارهای عمرانی مانند: “بیلدینگ کلکیولیتر” (building calculator)، نرم افزار “تدکار”، “نگاه عمران”، “کاسپین امید”، “اکسیر” و “متری چند” از جمله نرمافزار های عمرانی هستند که با خریداری آنها میتوان به قیمت مصالح ساختمانی دست پیدا کرد. برای استفاده از نرم افزار بیلدینگ کلکیولیتر باید به طور کامل به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید و قیمت مصالح را نیز به صورت دستی وارد کنید که کارایی چندانی ندارد ولی بهترین گزینه برای پروژههای عمرانی بینالمللی و ارائه هزینه ساخت به کارفرما می باشد.
به انواع زبان فارسی این دسته از نرمافزارها نیز اشاره شد. همه نرمافزار های نام برده شده به شکل آفلاین در دسترس هستند و باید با خرید نرم افزار و آپدیت جدید آن سپس نصب آن روی سیستم عامل ویندوز از آن استفاده کرد. در میان آنها نرم افزار متری چند، تنها نرم افزاری است که به صورت آنلاین با هزینه خیلی کمتر خدمات محاسبه قیمت مصالح ساختمانی را در اختیار مخاطبان خود قرار میدهد.
زمانی که بحث ساخت و ساز پیش می آید، یکی از مهم ترین نکاتی که باید توجه ویژه ای به آن کرد، تقسیم بندی بودجه می باشد. شما قبل از هرکاری باید بدانید که به چه میزان از مصالح مختلف نظیر آجر، سیمان، کف پوش ها، سرامیک و … نیاز دارید تا علاوه بر صرفه جویی در بودجه، از افزایش مصالح غیر ضروری نیز جلوگیری نمایید. اما متاسفانه اغلب اوقات چنین محاسباتی با خطا رو به رو می شوند و پس از ورود به کار، تمامی محاسبات تغییر می کند.
عدم آگاهی لازم در هنگام انجام محاسبات تخمین ها از مهم ترین دلایل به وجود آمدن چنین مشکلاتی می باشد. “ConstruCalc Pro” یک اپلیکیشن تخمین مصالح مورد نیاز جهت ساخت و ساز می باشد که توسط ” Tresium Soluções” برای اندروید توسعه و در گوگل پلی منتشر شده است. این ماشین حساب هوشمند دارای ویژگی های متنوعی است که اجازه می دهد تا به راحتی و بدون هیچ گونه محاسبات پیچیده ای بتوانید میزان مصالح مورد نیاز خود را برای ساخت هر نوع سازه ای اندازه گیری نمایید.
دقت بسیار بالای آن موجب می شود تا در پایان کار خود هیچ گاه با مصالح اضافی رو به رو نشوید و تا حد بسیار زیادی در بودجه صرفه جویی کنید. از جمله محاسباتی که توسط این نرم افزار انجام می شوند می توان به محاسبه: میزان سیمان مورد نیاز، تخمین تعداد کف پوش ها، اندازه گیری تعداد آجر، مقدار گچ مورد نیاز، میزان رنگ، موزائیک ها و … اشاره کرد.
■ تخمین کاملا دقیق برای میزان مصالح مورد نیاز پیش از ساخت و ساز
■ صرفه جویی در میزان هزینه ها با اندازه گیری هایی دقیق
■ دسترسی به جداول استاندارد های مختلف برای ساخت قسمت های گوناگون
■ وارد کردن اعداد و دریافت نتیجه در کوتاه ترین زمان ممکن
■ پشتیبانی از مصالح متنوع نظیر: گچ، سیمان، pvc و …
■ محیط کاربری بسیار ساده و آسان
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مصالح ساختمانی، آجر و .. و همچنین مشاوره با کارشناسان مجرب و استعلام قیمت روز محصولات میتوانید به وبسایت شرکت خوارزم سازه مراجعه کرده و یا با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.
برای مشاوره استعلام قیمت یا اطلاع از تخفیف های ویزه با ما در تماس باشید.
برای خرید میتوانید در ابتدا درخواست پیش فاکتور دهید
لطفا اطلاعات خود را برای دریافت مشاوره اختصاصی وارد نمایید.